L'ajuntament de Fonollosa convoca per segon any ajudes per material escolar

Estan dotades amb un fons de 13.000 euros, són per alumnes empadronats al municipi que van als centres educatius de referència, i es poden sol·licitar fins el proper 7 d'agost

Redacció
19 de juliol del 2017
Actualitzat a les 11:26h
Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Fonollosa ha aprovat una convocatòria d'ajudes per material escolar, llibres i matrícula als alumnes empadronats al municipi que cursin estudis obligatoris o educació infantil en qualsevol dels centres de referència: Llar d'infants Rexics, CEIP Sant Jordi de Fonollosa, IES Quercus, SINS Cardener o Ampans. Les ajudes individuals, que s'atorgaran a tothom qui ho sol·liciti dins el termini establert de 15 dies a partir de la publicació (fins el dilluns 7 d'agost, inclòs), seran d'un import únic de 80 € pels infants i adolescents que cursin segon cicle d'educació infantil, primària i secundària, i de 60 € pels de primer cicle d'educació infantil. Aquest import es podrà revisar a l'alça segons el nombre de sol·licituds i la disponibilitat pressupostària.

La sol·licitud (que es pot descarregar de la web municipal), es pot presentar fins el dilluns 7 d'agost (inclòs), conjutament amb tota la documentació necessària prevista a les bases.

La convocatòria d'ajudes és possible gràcies al finançament extraordinari dels programes d'emergència social de la Diputació de Barcelona, que el Govern municipal decideix destinar en aquest àmbit.