El Montepio recapta més de 1.300 euros per a un projecte oncològic infantil

El Montepio lliurant el xec solidari
El Montepio lliurant el xec solidari | Montepio
Redacció
19 de juliol del 2017
Actualitzat a les 11:16h
El Montepio de Conductors ha fet entregat de 1.317,30 euros al projecte del nou centre d'oncologia pediàtrica a Sant Joan de Déu d'Esplugues, en el marc de campanya #paralosvalientes que recull donacions per construir el centre d'oncologia pediàtrica més gran d'Europa. Els diners que s'han entregat són el recapte íntegre que es va fer durant la benedicció de vehicles de la festa de Sant Cristòfol que el Montepio va celebrar el dia 10 de juliol.

El president de l'entitat, Llorenç Juanola, i el vicepresident, Joan Cots, van fer entrega del taló a Íngrid Benito, biòloga especialista en oncologia.

El futur SJD Pediatric Cancer Center Barcelona s'ubicarà en un edifici de quatre plantes amb una superfície de més de 5.000 metres quadrats i tindrà capacitat per atendre 400 pacients a l'any. El centre estarà dotat amb els més importants avenços tecnològic. L'objectiu de la campanya, que compta amb la implicació de Leo Messi, és recollir 30 milions d'euros en donatius per a la primera fase del projecte.