Una important fuita d'aigua afegeix caos a les obres de la Bonavista

Els vehicles que arribaven des de la carretera de Vic han hagut de ser desviats inicialment pel carrer Indústria, que també es troba tallat per les obres al túnel, després per carrer Gaudí i ara només queda tallada la carretera Santpedor en sentit ascendent

VÍDEO Fuita d'aigua a la zona de la Bonavista
VÍDEO Fuita d'aigua a la zona de la Bonavista | @rubenmozo
19 de juliol del 2017
Actualitzat a les 9:58h

Una important fuita d'aigua al nus del sistema d'abastiment que es troba a la Bonavista ha afegit enrenou al ja complex trànsit que es viu arran de les obres i en una hora especialment delicada des d'abans de les 7 fins a les 9 del matí.

Abans de les 7 del matí, s'ha rebentat una canonada de subministrament d'aigua que el poca estona ha inundat la carretera de Vic fins al Garatge Blau. En un primer moment els vehicles hi han continuat circulant fins que la Policia Local ha tallat la via i ha desviat el trànsit pel carrer Indústria i Sant Antoni Maria Claret fins a connectar amb carretera de Santpedor. Sobre les 9 del matí s'ha ampliat el trànsit per la carretera de Vic fins al carrer Gaudí, i hores d'ara (9.30h) ja torna a estar oberta la carretera de Vic i només queda tallada la carretera de Santpedor en sentit pujada.
 

Destrosses provocades per la fuita a la Bonavista. Foto: NacióManresa


Aquesta avaria, en un moment de major densitat de trànsit, ha coincidit amb les obres de la Bonavista i del túnel del carrer Indústria i ha provocat importants retencions. La via, però, no s'ha vist afectada a la carretera de Vic direcció centre de manera que els vehicles que baixen per carretera de Santpedor, poden accedir al Passeig Pere III, a la carretera de Vic direcció centre i al carrer del Bisbe Comes.

Des de l'Ajuntament s'assegura que els operaris d'Aigües de Manresa estan treballant en la reparació de la fuita i esperen tenir el trànsit totalment obert sobre les 11 del matí.
 

Operaris treballen en el punt on s'ha produït la fuita. Foto: NacióManresa