Manresa obre la convocatòria de candidats a Pubilla i Hereu 2017

S'hi podran inscriure tots aquells joves que tinguin entre 17 i 22 anys

Redacció
18 de juliol del 2017
Actualitzat a les 10:55h
La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Manresa i la comissió de la Pubilla i l'Hereu de l'Agrupació Cultural del Bages han obert la convocatòria de les candidatures a Pubilla i Hereu, perquè rellevin els actuals,  Clàudia Palà i Joan Marc Planas. Aquesta tradició està arrelada a la ciutat des de l'any 1968.

Els candidats i candidates que es presentin a la convocatòria han d'estar empadronats a Manresa com a residents des de fa 5 anys com a mínim; han de ser solters i tenir entre 17 i 22 anys.

El termini de les inscripcions finalitzarà el dissabte 19 d'agost, i el diumenge dia 20, a les onze del matí, es farà una reunió i l'examen al local de l'Agrupació Cultural del Bages, on hi hauran d'assistir tots els candidats, juntament amb el seu representant, que farà de jurat.

Les candidatures es poden presentar a les oficines de Cultura de l'Ajuntament de Manresa, ubicades al passeig Pere III número 27; al local de l'Agrupació Cultural del Bages (carrer Talamanca, 15); enviant un correu a [email protected], o trucant al 659.997.855.