El campus d'estiu d'MTM desperta l'interès a més d'un centenar de persones

Alumnes del campus d'estiu d'MTM interpretant escenes de musicals
Alumnes del campus d'estiu d'MTM interpretant escenes de musicals | MTM
Redacció
18 de juliol del 2017
Actualitzat a les 10:32h
L'oferta d'activitats d'estiu de Manresa Teatre Musical (MTM), que s'han dut a terme durant la primera quinzena de juliol, van copsar l'interès de 126 persones. La proposta de l'escola incloïa dos tallers de teatre musical, un per a adults i un altre per a joves de 12 a 16 anys; dos cursos de tècnica de ballet clàssic, de nivell mig i avançat; un curs de dansa-jazz, i classes de cant particular. Tot el material treballat durant aquesta quinzena es va presentar el passat divendres, 14 de juliol, en un espectacle de dues hores a les instal·lacions de l'escola, situada al carrer del Bruc de Manresa.

Les activitats de teatre musical estaven pensades per aprendre a integrar cant, dansa i interpretació a partir del treball sobre un material concret. En el cas del grup d'adults, va ser una escena de la pel·lícula La la land, que pretenia ser fidel a l'original. Els participants al campus per a joves, en canvi, van versionar la història i les cançons del musical La Bella i la Bèstia i les van ambientar en un apocalipsi zombi. D'altra banda, la proposta d'estiu d'MTM també incloïa la possibilitat de fer classes de cant particular adreçades a preparar un tema per ser presentat públicament.

Ballet Clàssic Manresa (BCM), l'escola de dansa de MTM, també va oferir cursos monogràfics durant l'estiu. El seu objectiu era oferir un marc intensiu per aprofundir en aspectes tècnics, tant de ballet clàssic, per a ballarins de nivell mig i avançat, com de dansa-jazz.

L'activitat a les aules d'MTM continuarà durant la segona quinzena de juliol, amb les dues darreres setmanes de Musicasal d'estiu, adreçat a infants de 4 a 12 anys. L'eix de les activitats seran les històries i les cançons de Grease, del 17 al 21 de juliol, i de Frozen, del 24 al 28.