El «Liceu a la Fresca» tornarà a Sant Salvador de Guardiola amb Verdi

Sessió de «Liceu a la Fresca» de l'any passat a Sant Salvador de Guardiola
Sessió de «Liceu a la Fresca» de l'any passat a Sant Salvador de Guardiola | AjSSG
Redacció
17 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:46h
Sant Salvador de Guardiola retransmetrà en directe l'òpera Il Trovatore de Verdi en el marc del programa Liceu a la Fresca. Això serà el proper divendres 21 de juliol a les 22h a la plaça de l'Església, un indret idíl·lic, amb bona acústica i immillorables vistes. L'acte, que serà gratuït i obert a tothom, tindrà també alguna sorpresa pel públic assistent.

El poble col·labora així un any més -després de l'exitosa estrena de l'any passat retransmetent La Bohème- amb el projecte social del Gran Teatre del Liceu Tots Som Liceu per fer arribar l'òpera i la cultura musical de qualitat a tothom a través d'un acte únic. Un projecte que compleix tres anys i del qual participaran enguany 149 municipis a Catalunya i una vintena més a la resta de l'estat, que aproparan així l'òpera a milers de persones amb la retransmissió de Il Trovatore. Una obra de Verdi que comptarà a Barcelona amb un repartiment de luxe encapçalat per George Petean, Tamara Wilson i Piero Pretti.

Liceu a la Fresca és un projecte que s'emmarca dins els actes de celebració del 20è aniversari de la reobertura del Gran Teatre del Liceu, i compta amb el suport de Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola, que retransmetran Il Trovatore en directe pel C33 i La 2 a través d'un programa especial on es farà menció a la col·laboració de tots els municipis implicats.