Un mort i tres ferits en un accident entre una grua i un turisme a l'Eix Transversal

L'accident ha tingut lloc a l'altura d'Aguilar de Segarra en sentit Lleida mentre el turisme es trobava avariat en un voral de la via | La víctima mortal era fora el vehicle en el moment del sinistre

Redacció
15 de juliol del 2017
Actualitzat a les 19:09h
La grua, en primer pla, i el turisme que s'han vist implicats en l'accident
La grua, en primer pla, i el turisme que s'han vist implicats en l'accident | SER Manresa
El Servei Català de Trànsit informa que aquest dissabte a la tarda s'ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 113,2 de la C-25 a l'altura d'Aguilar de Segarra en sentit Lleida. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 14.41 hores. Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut un encalç entre una grua i un turisme que estava avariat al voral. A conseqüència d'això, un dels ocupants del turisme, el qual estava fora del vehicle en el moment de l'accident, ha mort. En el mateix accident, una altra persona ha resultat ferida greu, la qual ha estat traslladada en helicòpter a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, dues persones més han resultat ferides menys greus, les quals les han traslladat en ambulància a l'hospital Althaia de Manresa, i una altra persona ha resultat il·lesa.

Arran de la incidència, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i l'helicòpter i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l'afectació viària, hi ha un carril obert només per circular a la C-25 a Aguilar de Segarra en sentit Lleida. Això alenteix la marxa en aquest tram.