L'Ajuntament de Sant Fruitós realitzarà canvis en les parades de l'autobús

Canviarà d'ubicació la parada de la carretera de Vic i instal·larà marquesines en altres punts

per Redacció, 14 de juliol de 2017 a les 18:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages realitzarà canvis i millores en les parades d'autobús de la carretera de Vic i del Raval. La principal modificació que es realitzarà serà el canvi d'ubicació de la parada d'autobús de la carretera de Vic, davant del restaurant Klam, per tal de millorar la mobilitat a peu en aquest punt i oferir més comoditats als usuaris.

L'actual parada es troba ubicada en un tram de vorera força estreta el què provoca que en les hores de més afluència de viatgers el pas per aquest punt sigui difícil. Per aquest motiu el consistori ubicarà la parada uns metres més endavant, a la plaça de l'ajuntament, on l'amplada de la vorera no dificultarà la mobilitat entre els vianants.


Per altra banda, amb l'objectiu d'oferir un millor servei als usuaris, s'instal·laran marquesines per a protegir del sol i de la pluja tan a les dues parades de la carretera de Vic, a l'alçada de l'ajuntament, com a les dues que hi ha ubicades al Raval.

 

Participació