Sant Vicenç executa les obres per corregir els abocaments al riu Llobregat

Els treballs a l'entorn de Via Augusta i la zona esportiva tenen un pressupost de 400.000 euros i duraran unes quinze setmanes

per Redacció, 14 de juliol de 2017 a les 17:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sant Vicenç de Castellet comença a executar aquest mes de juliol les obres de construcció dels col·lectors 1 i 2 del municipi que permetran corregir els abocaments incontrolats al riu Llobregat. L'obra completarà la xarxa de clavegueram a l'entorn del carrer Via Augusta i a la zona esportiva, dos sectors pendents que fins ara abocaven l'aigua sense tractar al riu Llobregat.

Quinze setmanes


Les obres, amb un pressupost de 400.000 euros que assumeix la Diputació de Barcelona, tindran una durada aproximada de quinze setmanes i per tant és previst que finalitzin a principis de novembre. L'afectació al trànsit serà mínima en els carrers compresos entre Via Augusta i Alfons XIII perquè, bàsicament, la maquinària treballarà en espais no urbanitzats. El projecte implicarà una millora mediambiental important i respon a les línies bàsiques establertes al Pla Director del Clavegueram. 

 

Participació