Detenen un noi de 19 anys per agredir la seva parella, menor, al carrer

El detingut, a més a més, tenia una ordre d'allunyament que havia trencat

Redacció
14 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:19h
La matinada de dijous, a les 00.35h, agents de la Policia Local de Manresa van detenir al Passeig del Riu s/n, un home de 19 anys i domicili a Manresa, per un presumpte delicte de violència física/psíquica habitual a l'àmbit familiar, i un altre de trencament de condemna.

Sobre les 00.15h, un testimoni va trucar a la Sala de coordinació de la Policia Local, informant que a la zona del Camí dels Corrals, un jove estava colpejant una noia, facilitant la descripció d'ambdós implicats. Iniciada la recerca de la parella, una segona trucada informava que els joves s'havien amagat davant la presència de les patrulles, guiant als agents fins al Passeig del Riu, al costat dels jutjats, on finalment van ser localitzats. 

Els joves van manifestar que eren parella i que estaven passejant. La noia, menor d'edat, es mostrava nerviosa i presentava diverses erosions a la pell, que no encertava a justificar tot negant qualsevol tipus d'agressió. No obstant, es va recollir manifestació dels fets al testimoni, i una vegada identificats els implicats, es va poder comprovar a la base de dades policials, que el jove tenia vigent una ordre de prohibició d'apropament/comunicació envers la seva parella.

Finalment, la noia va ser atesa i traslladada pels serveis sanitaris a l'Hospital de Sant Joan de Déu, on després de rebre assistència va ser lliurada per una patrulla a la seva tutora legal, restant detingut el jove.