Obertes les inscripcions per l'última Scott Marathon by Taymory a Aguilar de Segarra

La prova del 10 de setembre presenta un circuit de 70 i 40 quilòmetres

Redacció
13 de juliol del 2017
Actualitzat a les 10:52h
Ja estan obertes les inscripcions per a l'última Scott Marathon by Taymory de la temporada a Aguilar de Segarra, la marató de l'Anbaso. Després de tres espectaculars proves a Sant Joan de Mediona, Camarasa i Girona, un total de 190 km i aproximadament 5.600 metres de desnivell positiu, Aguilar de Segarra serà la última i definitiva. La ja mítica prova de BTT Marathon d'Aguilar de Segarra, la marató del Anbaso es celebrarà el 10 de setembre i serà la que decidirà als guanyadors de les Scott Marathon By Taymory.

Serà l'onzena edició de la marató del Anbaso d'Aguilar de Segarra i comptarà amb dues distàncies, 70 i 40 quilòmetres que transcorreran per boscos i zones de cultiu amb espectaculars vistes de les muntanyes de la Catalunya Central. El recorregut d'XCM és molt similar al de l'any anterior però en direcció contrària i acumula uns 1.700 metres de desnivell positiu amb constants pujades i baixades que combinen trams ràpids de pista amb divertides senderes assequibles per tots els bikers. El recorregut d'XCC seran els primers 40 quilòmetres del recorregut, la part més rodadora del circuit i que acumula un desnivell positiu de 950 metres. 

El recorregut s'acostarà a diferents racons de gran bellesa del voltant de la zona d'Aguilar de Segarra a la comarca del Bages. En els primers 40 quilòmetres del circuit, el recorregut d'XCC, es passarà per llocs com la Vila Romana de Sant Amanç, El Grau, Fals, Pla dels Manresans, Torres de Fals (Avituallament d'equips) i Cal Xamal. Les Coromines (Avituallament d'equips) o Santa Maria de Codol Rodòn durant la resta del recorregut. En general, es tracta d'una prova apta per tots els bikers i amb diverses opcions de participació, en categoria Pro i Open o Popular i en modalitat XCM o XCC. Promet ser una gran prova on es proclamarà als campions de les Scott Marathon by Taymory i es podrà viure un intens i emocionant duel en totes les categories. Alhora és una prova ideal per tancar la temporada i gaudir del BTT després de les vacances d'estiu.

Les inscripcions inclouen un obsequi, servei mèdic i de dutxes, avituallaments durant la cursa i esmorzar final, i estan disponibles a la pàgina web de ticketoci.