PIMEC Joves es reuneix amb joves titulats inscrits a Garantia Juvenil

Trobada de membres de PIMEC Jove amb joves de Garantia Juvenil
Trobada de membres de PIMEC Jove amb joves de Garantia Juvenil | PIMEC Jove
Redacció
11 de juliol del 2017
Actualitzat a les 12:51h
L'Oficina Jove del Bages ha acollit la primera trobada entre empresaris/es de PIMEC Joves Catalunya i joves titulats inscrits a Garantia Juvenil que es troben en procés de recerca de feina. L'objectiu de la jornada ha estat compartir experiències i inquietuds entre els dos col·lectius amb la voluntat de promoure i facilitar l'ocupació de qualitat. 

En aquest context, els joves empresaris i els joves titulats van organitzar-se en taules sectorials per parlar de forma distesa sobre els dubtes i entrebancs que es troben els joves en el procés de recerca de feina. Així mateix, els empresaris i empresàries van explicar les seves prioritats a l'hora de seleccionar personal per cobrir vacants a l'empresa i experiències amb les que s'havien trobat al llarg del temps. 

Les consultes més recurrents van ser en relació a l'elaboració del currículum vitae i d'altres qüestions associades als requisits que es demanen en determinades ofertes de feina. En relació a aquests temes, empresaris i tècnics van coincidir en què cal presentar candidatures que continguin trets diferencials, innovadors i que aportin propostes a l'empresa i si això s'assoleix es recomana presentar-se a ofertes de feina que s'avinguin al perfil professional i experiència del jove malgrat no es compleixin tots els requisits sol·licitats.

L'acte va comptar amb la conferència de Carlos Bella titulada Deixa d'autoajudar-te i actua. La xerrada va aportar informació molt ben valorada pels joves en relació a la redacció d'un currículum vitae eficient així com consells per enfrontar una entrevista de feina. La trobada, organitzada per PIMEC Joves Catalunya Central, Consell Comarcal del Bages i Ajuntament de Manresa en el marc de Garantia Juvenil, també va comptar amb la participació del president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas, la regidora de Cultura i Joventut, Anna Crespo, i el president de PIMEC Joves Catalunya Central, Sergi Macià.