La terrassa de l'Ítaca al pati del Kursaal acollirà un concert cada dimarts d'estiu

Itacústics programa actuacions musicals de grups emergents amb entrada lliure i taquilla inversa

Redacció
10 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:35h
Aquesta és la cinquena temporada que Ítaca instal·la la terrassa al pati del Kursaal durant els mesos d'estiu. Per tal de celebrar-ho, han preparat conjuntament amb Cultura del Be Comú, una programació musical que, amb el nom d'Itacústics, tindrà lloc durant els dimarts de juliol i agost a les 8 del vespre i que busca promocionar grups emergents i alhora ambientar les tardes d'estiu.

Aquesta programació se sustentarà en taquilla inversa on s'assegura una quantitat fixa als artistes i els espectadors decideixen quin preu posen a l'entrada adaptant-ho així a la satisfacció que han tingut de l'espectacle.

Les propostes per aquest estiu són variades i adaptades al entorn que ofereix el Pati del Kursaal. Proposes acústiques, versions i presentacions de nous àlbums seran algunes de les coses que passaran aquest estiu al pati del teatre manresà.

El calendari definitiu que hi ha per aquesta edició dels Itacústics és el següent:

11 de juliol – Donallop
18 de juliol – Jorge da Rocha
25 de juliol – Intana
1 d'agost – The Bird Yellow
8 d'agost – Clementina
15 d'agost – Cor blanc

A més a més com a cloenda d'aquest cicle de música, el dimarts 22 d'agost, amb motiu de l'arrancada de Festa Major de Manresa, tindrà lloc a Ítaca Kursaal una cloenda especial amb molts més concerts i alguna que altra sorpresa.