Calders acollirà una vetllada poètica i musical en favor dels malalts mentals de l'Àfrica

Tindrà lloc aquest dissabte i començarà a les deu del vespre

Redacció
10 de juliol del 2017
Actualitzat el 23 de juliol a les 17:18h
La poesia i la música es donaran la mà aquest dissabte, 15 de juliol, en una vetllada solidària que tindrà lloc, a partir de les deu del vespre, a la plaça Major de Calders. L'acte, organitzat per l'ONG Moianès Solidari, pretén donar a conèixer les activitats de cooperació que l'entitat està duent a terme a Costa d'Ivori, Togo, Burkina Faso i Benín dintre del projecte Font de Llum, en el qual també hi participen les associacions L'Olivera, Aïma-SM, Justícia i Pau i la UPC de Manresa. Es tracta d'una iniciativa que pretén inserir en la societat els malalts mentals de l'Àfrica tot proporcionant-los una llar en la qual poden treballar, conviure i rehabilitar-se.

Amb l'objectiu, doncs, de fer difusió de la realitat que viuen els malalts mentals en els països més pobres del continent africà, Moianès Solidari, cada any, organitza una vetllada cultural que enguany comptarà amb un extens recital de poesia a càrrec de sis poetes de la Catalunya Central: Carles Morell (Artés), Elena Sixto (Manresa), Sònia Moya (Manresa), Josep Fàbregas (Calders), Laura Basagaña (Calders) i Núria Domènech (Martorell). A banda de la poesia també hi haurà música de la mà de la jove cantautora calderina Cèlia Vila.

Durant l'acte, que serà obert i gratuït, tothom que ho vulgui podrà fer una aportació econòmica per ajudar a tirar endavant el projecte.