Important presència manresana en l'or de Catalunya al Quatre Motors d'Europa

Selecció catalana de gimnàstica, amb quatre manresans
Selecció catalana de gimnàstica, amb quatre manresans | Egiba
Redacció
10 de juliol del 2017
Actualitzat a les 10:08h
Dues gimnastes de l'Egiba han participat aquest cap de setmana al Quatre Motors d'Europa vestint l'elàstica de la selecció catalana. El campionat, que s'ha disputat a la ciutat alemanya de Karlsrohe, és una de les competicions de gimnàstica per seleccions més important del continent.

La selecció catalana, composada per cinc gimnastes, dues de les quals del club manresà, s'ha proclamat campiona del campionat per sobre de les altres eleccions: Roine-Alps de França, Baden-Württemberg d'Alemanya, i la regió italiana de Llombardia. 

L'actuació de Carla Font i Lorena Medina va esser primordial per a guanyar la competició, aportant a l'equip 48,600 i 46,400 punts, i finalitzant 1a i 3a en les classificacions individuals. A part de l'èxit a la general i per equips, Carla Font va ser primera al aparell de salt amb un 13,050, primera a les paral·leles amb un 12,10; i Lorena Medina va ser primera al aparell de terra amb un 12.70 i tercera al salt amb un 12,75.

Pel què fa a l'equip masculí, l'aportació de Víctor Lazarenko va ser important per a l'equip que, tot i dominar els quatre primers aparells, finalment va acabar en segona posició per darrere de Lombardia.

Els entrenadors responsables de la selecció, Miriam Font de la femenina, i Lluís Marquez de la dels nois, també tots dos del Egiba, tornen a Manresa amb doble orgull per l'èxit de la selecció i de les gimnastes.