Detenen un home per agredir la seva parella i colpejar el cap d'un nadó de 3 mesos

Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge a Manresa

Redacció
10 de juliol del 2017
Actualitzat a les 9:26h
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir, la matinada de dissabte a diumenge (concretament a dos quarts de dues) un veí de Manresa, de 36 anys, per un presumpye delicte de violència en l'àmbit familiar.

Els fets van tenir lloc a la Muralla del Carme. Des d'allà, el conductor d'un cotxe va trucar la policia demanant ajuda després que una dona, que també conduïa un vehicle, l'aturés per a demanar-li socors. Quan la patrulla va arribar al lloc dels fets, dins del vehicle hi havia un home i un nadó d'uns tres mesos. La dona va explicar que l'individu de dins el cotxe era la seva parella, i que després d'una forta discussió l'havia agredit. Segons la víctima, no era el primer cop que passava. Quan ella, després de la discussió, va decidir marxar del seu domicili amb el seu fill (el nadó de tres mesos) amb l'objectiu d'allunyar-se de l'agressor, aquest últim va colpejar, accidentalment, el cap del bebè.

Un cop els agents van constatar que, efectivament, l'infant presentava una contusió al front i la dona, lesions al braç, van avisar els serveis sanitaris i van detenir el presumpte autor dels fets.