Detenen un manresà per atropellar dues persones amb qui s'havia barallat durant les Festes del Xup

Els fets han passat aquesta matinada de dissabte a diumenge al mateix barri | L'home ha estat detingut per un delicte contra la seguretat en el trànsit i per conduir begut

09 de juliol del 2017
Actualitzat el 10 de juliol a les 9:35h
Els fets han tingut lloc durant les Festes del barri del Xup
Els fets han tingut lloc durant les Festes del barri del Xup | GSV
Agents de la Policia Local de Manresa han detingut aquesta matinada de dissabte a diumenge pels voltants del barri del Xup un home acusat d'un delicte contra la seguretat en el trànsit i per conduir begut, segons han confirmat a NacióManresa fonts policials, que no han entrat en detalls ja que el detingut no passarà a disposició judicial fins a aquest dilluns.

Segons testimonis dels fets, la matinada de dissabte a diumenge, en el transcurs de les Festes del Xup es va produir una baralla entre tres joves de fora del barri i diverses persones del Xup. En un moment donat, aquestes tres persones van accedir al cotxe i van fugir a tota velocitat atropellant lleument dues persones amb qui s'havien barallat i posant en perill la resta. Els dos atropellats van resultat ferits lleus.

Segons alguns veïns del barri, el conductor del cotxe, en la seva fugida, va fer una maniobra per cometre l'atropellament, tot i que des de la policia no s'ha volgut confirmar aquest extrem. "L'home va sortir de l'aparcament i del barri sense importar-li gaire si hi tenia algú al davant", asseguren. "Si va fer una maniobra expressa per atropellar algú o si només va conduir de forma imprudent, ja es determinarà", han assegurat les mateixes fonts policials.

Els agents destinats a cobrir la seguretat de les Festes del Xup van donar la senyal d'alerta a altres patrulles que van acabar detenint a prop del barri el conductor del vehicle, un manresà de qui no ha transcendit l'edat, per un delicte contra la seguretat en el trànsit i per conduir sota els efectes de l'alcohol.