Dilluns, el Montepio de Conductors organitza la tradicional benedicció de vehicles

Al migdia es reconeixerà els socis Marcel Roqueta i Plínio Gómez, així com la feina en pro de la seguretat viària dels Mossos d'Esquadra

Redacció
08 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:57h
Dilluns es tornaran a beneir els vehicles amb motiu de Sant Cristòfol
Dilluns es tornaran a beneir els vehicles amb motiu de Sant Cristòfol | Jordi Preñanosa
Aquest proper dilluns, el Montepio de Conductors celebra la tradicional festa de Sant Cristòfol. L'acte que s'espera més concorregut serà la benedicció de vehicles que se celebrarà entre les 7 i les 9 del vespre al carrer Mossèn Cinto Verdaguer a la confluència amb la plaça Sant Jordi, molt a prop de la seu central de l'entitat. Enguany els diners recaptat es lliuraran al projecte de centre oncològic infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu d'Esplugues, en el marc de la campanya #paralosvalientes que té en Leo Messi el seu principal protagonista.

El matí, però, a les 12, hi haurà la missa solemne a l'església de Sant Andreu. Posteriorment, a la sala d'actes del Montepio, hi haurà el lliurament de guardons a persones i institucions que s'hagin distingit en alguna faceta relacionada amb l'entitat, la defensa dels conductors o la seguretat viària. Enguany es reconeixerà un dels socis més veterans i més actius del Montepio. Es tracta de Marcel Roqueta, una persona que sempre ha estat al costat de l'entitat i també hi ha estat implicat com a directiu. La institució reconeguda enguany serà el cos dels Mossos d'Esquadra que porten a terme una tasca important a les carreteres del país, tant des del punt de vista preventiu, com en cas d'accident. Per últim, també, s'agrairà el suport d'un soci jove, Plínio Gómez Gibert.