El Triatló del Cardener arriba diumenge a Cardona

La disputa de la prova esportiva comportarà el canvi d'ubicació del mercat i de circulació

Redacció
07 de juliol del 2017
Actualitzat a les 15:21h
Aquest diumenge se celebra la segona edició del Triatló CEME – Vall del Cardener. La prova és puntuable per a la Copa Catalana de Triatló i inclou també el cinquè Campionat de Catalunya de Triatló per a policies i bombers.

El Triatló arrencarà al Pantà de Sant Ponç on transcorrerà la prova de natació que consisteix en dues voltes de 750 m. A continuació, s'iniciarà el tram de ciclisme cap al Santuari del Miracle i Su fins arribar a Cardona, en un circuit de prop de 40 quilòmetres. Una vegada s'arribi a Cardona començarà l'última prova, la cursa atlètica de 10 quilòmetres amb sortida i arribada a la plaça de la Fira. 

Reubicació del mercat setmanal i canvis de circulació el diumenge

Amb motiu del Triatló del Cardener -CEME que se celebra a Cardona, les parades del mercat dominical que habitualment ocupen la plaça de la Fira seran reubicades en altres espais de la vila.

D'altra banda, el diumenge al matí, també es produiran alguns canvis a nivell d'ordenació de trànsit per tal de poder dur a terme la prova esportiva amb total seguretat.

Pel que fa a vies fora del nucli urbà només afectarà la BV-3001. Aquesta via romandrà tallada a la circulació, de 10.00 a 12.00, pel que fa al tram del carrer de la Pietat fins al final del municipi.

Els carrers que patiran restriccions són la BV-3001, ctra. Miracle, tram del carrer de la Pietat al carrer Pau Casals, de 10.00 a 12.00, s'obrirà només en sentit sud. A la BV-3001, trencant carrer Pau Casals, de 10.00 a 12.00, hi haurà talls intermitents. A la BV-3001, tram del carrer Portalet al carrer Canonge Serra Villarò, de 10.30 a 13.30, es farà una reducció de l'amplada de la via. El carrer Portalet i Plaça Portalet, de 8.00 a 14.00, l'accés estarà tallat, tot i que s'hi podrà accedir en cas d'urgència.

A més, la Ctra. de la Mina, de 10.30 a 13.30, tindrà un pas alternatiu regulat per una patrulla de mossos d'esquadra. El Carrer Canonge Serra Villarò, de 10.30 a 13.30, estarà obert només en sentit nord. El Carrer Fira i Plaça Santa Eulalia, de 10.30 a 13.30, tindran la circulació restringida, es recomana accedir-hi només fins a la Plaça Santa Eulalia.

Per motius de falta d'estacionament també s'habilitarà el Pg. Mossèn Joan Riba com a zona d'aparcament. Per aquest motiu el sentit de circulació carrer de la Pietat a Residencia Sant Jaume romandrà tallat. L'accés al Centre d'Atenció Primària, es realitzarà pel carrer Rodes.
Arxivat a