Sant Vicenç de Castellet lliura a Althaia els diners aconseguits en la Cursa de la Dona

Membres de l'Ajuntament de Sant Vicenç i d'Althaia, durant el lliurament del xec
Membres de l'Ajuntament de Sant Vicenç i d'Althaia, durant el lliurament del xec | Althaia
Redacció
07 de juliol del 2017
Actualitzat a les 10:29h
Sant Vicenç de Castellet ha fet lliurament a la Fundació Althaia dels diners recollits en la tercera edició de la Cursa de la Dona que es va celebrar al municipi el passat mes de març. Es tracta de 760,37 euros, que es destinaran a la construcció del futur Hospital de dia d'Oncologia i Hematologia de la fundació.

La Cursa de la Dona és un acte participatiu i festiu, que a la vegada vol potenciar els hàbits saludables entre la població, organitzat per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet en col·laboració del Club Esquaix Atlètic Castellet i la Comissió de Dones. 

En l'acte de lliurament hi han estat presents l'alcalde, Joan Torres; la regidora de Comerç i Turisme, Dona i Participació Ciutadana, Esther Sanchez, i una representació de les entitats Sempre Dones i el Centre de Cultura Popular Mestre Carme Baldelló, que formen part de la Comissió de Dones. Per part d'Althaia, han estat rebuts pel director general, Manel Jovells; la cap d'Oncologia, Dra. Montserrat Domènech, i el cap d'Hematologia, Dr. Albert Altés.

La Fundació Althaia agraeix la contribució i sensibilitat de Sant Vicenç de Castellet per ajudar la institució a disposar d'uns espais millors per donar una atenció amb més confort, intimitat i qualitat als pacients amb càncer. Aquesta iniciativa se suma a la Caminada solidària dels Mossos d'Esquadra i s'anirà complementant amb altres accions que entitats, organitzacions i persones a títol individual puguin portar a terme en un futur.