Sallent obre el període de sol·licitut d'ajuts a l'IBI

Per optar-hi, l'habitatge ha de tenir un valor cadastral inferior a 70.000,00 euros i s'ha d'estar al corrent de les obligacions tributàries amb l'Ajuntament, l'Agència Tributària i la Seguretat Social

Redacció
06 de juliol del 2017
Actualitzat a les 9:50h
Dimarts es va obrir el període per sol·licitar l'ajut sobre l'impost de Béns Immobles de Sallent adreçat a totes aquelles persones amb escassa capacitat econòmica gravades sobre aquest impost. Les instàncies es poden presentar juntament amb la documentació acreditativa al Registre General de l'Ajuntament fins al 4 d'agost.

Per poder optar als ajuts s'ha d'estar empadronat al municipi de Sallent amb una antiguitat mínima d'un any, l'habitatge ha de tenir un valor cadastral inferior a 70.000,00 euros i s'ha d'estar al corrent de les obligacions tributàries amb l'Ajuntament de Sallent, l'Agència Tributària i la Seguretat Social. També s'ha de tenir en compte que el sol·licitant no pot constar com a contribuent per cap altre immoble sigui a Sallent o altres municipis. I el conjunt dels ingressos bruts del sol·licitant i dels majors d'edat que visquin amb ell, hauran de ser iguals o inferiors al barem obtingut per l'indicador de renda de suficiència de Catalunya (IRSC) pel coeficient multiplicador que depèn del nombre de persones que conviuen en l'habitatge.

Des de l'Ajuntament de Sallent s'intenta, des de diferents sectors, recolzar i donar suport a aquelles persones amb pocs recursos econòmics. Aquests ajuts són una mostra més d'aquestes actuacions.

El percentatge que es concedeixi, s'establirà en funció de la dotació pressupostaria existent en el moment de l'atorgament i serà el mateix per a tots els beneficiaris que compleixin els requisits assenyalats. Podeu consultar més amb més detall els requisits que han de reunir els beneficiaris i la forma d'acreditar-los en les bases adjuntades.