La Comissió d'Urbanisme de la Catalunya Central prorroga l'abocament de sal al Cogulló

Modifica, per ordre judicial, el planejament municipal de Sallent per canviar la data dels abocaments d'Iberpotash fins al 30 de juny del 2018

Redacció
05 de juliol del 2017
Actualitzat a les 21:03h
La Comissió territorial d'Urbanisme de la Catalunya Central, presidida pel director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, s'ha reunit aquest dimecres amb caràcter extraordinari per donar compliment a la decisió judicial d'allargar un any, fins al 30 de juny del 2018, el termini durant el qual l'empresa Iberpotash pot abocar runam salí al dipòsit del Cogulló, al Bages. La interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) del passat 30 de juny va estimar parcialment la petició d'Iberpotash de perllongar aquest termini, degut a la impossibilitat de finalitzar a temps les obres que han de permetre traslladar l'activitat extractiva de Sallent a Súria.

Atès que la data límit del 30 de juny del 2017 figurava al Pla d'ordenació urbanística municipal (POUM) de Sallent, el TSJC va donar 10 dies a la Comissió d'urbanisme per modificar-lo, canviant els terminis. La Comissió, doncs, ha donat compliment avui a la decisió judicial, introduint directament el canvi al POUM. L'acord es publicarà al Diari oficial de la Generalitat (DOGC) en els propers dies.
Arxivat a