Cardona presenta avui el llibre «Forat Micó. Coves de Sal de Cardona»

L'acte començarà a les vuit del vespre i tindrà lloc al Centre Cardona Medieval

per Redacció, Cardona | 5 de juliol de 2017 a les 12:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimecres, 5 de juliol, a les vuit del vespre es presentarà, al Centre Cardona Medieval, el llibre Forat Micó. Coves de Sal de Cardona. La presentació anirà a càrrec de l'autor, Víctor Ferrer, espeleòleg expert en fotografia subterrània, i comptarà amb la presència de l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch.
 

L'any 2013, Víctor Ferrer va començar a fer documentació fotogràfica dels primers 50 metres de la cova amb companys de diversos grups. Aquest treball fotogràfic s'ha realitzat en 11 sortides entre el 2013 i el 2017. A més, el llibre inclou també fotografies de la Cova dels Meandres de Sal, la quarta cavitat mundial per desenvolupament amb 4.300 metres i la segona en profunditat amb -187 metres.
 

Després de la presentació es projectaran els documentals Forat Micó i Meandres de Sal i Un viatge sota l'horitzó. En finalitzar l'acte hi haurà venda i signatura de llibres per part de l'autor.
 
L'edició del llibre ha rebut la col·laboració de la Fundació Cardona Històrica. 
 
 

 

Participació