Pere Moro serà el nou president del Rotary Club Manresa-Bages

Pere Moro serà el nou president del Rotary Club Manresa-Bages
Pere Moro serà el nou president del Rotary Club Manresa-Bages | Arxiu personal
Redacció
05 de juliol del 2017
Actualitzat a les 12:43h
El Rotary Club de Manresa-Bages celebrarà aquest divendres, 7 de juliol, la 28a edició de la Festa de Canvi de Junta. Serà en el decurs d'aquest acte, que se celebrarà a l'Heretat Oller del Mas i que comptarà amb l'actuació de la bagenca Beth, que tindrà lloc el tradicional relleu en la presidència de l'entitat.
 
David Augé, president del Rotary Club de Manresa-Bages durant l'últim any, passarà el relleu a Pere Moro, que liderarà l'entitat durant els pròxims 12 mesos. Els estatuts del Rotary preveuen el relleu presidencial de manera anual.
 
El Rotary Club Manresa-Bages forma part d'una entitat implantada a tot el món que promou diferents campanyes humanitàries entre les quals destaca la de la lluita contra la poliomielitis. L'entitat té projectes i accions consolidades que formen part del calendari d'esdeveniments manresans, com el Concert de Reis al Teatre Kursaal, el Premi Simeó Selga i el premi a la joventut "Protagonistes del demà". Aquest any, a més, ha donat continuïtat al premi "La ciència i els infants", en col·laboració amb la FUB.