Súria presentarà dijous els nous cartells de la campanya «Tracta'm bé»

L'objectiu de la iniciativa és estendre la sensibilització pel bon tracte i pel respecte cap a les persones grans

Redacció
05 de juliol del 2017
Actualitzat a les 11:36h
Les relacions entre els joves i la gent gran centraran els dos nous cartells de la campanya Tracta'm bé, que seran presentats públicament aquest dijous, 6 de juliol, al saló de sessions de la Casa de la Vila. L'acte començarà a les set de la tarda.

Aquests nous cartells s'afegiran als quatre que ja han estat difosos des de l'any passat dins d'aquesta campanya, que vol estendre la sensibilitat social sobre la necessitat de respectar les persones grans.

Els nous cartells han estat elaborats amb la col·laboració de les àrees de Benestar Social i Joventut de l'Ajuntament, el Casal de Joves i l'Institut Mig-Món. Les fotografies són originals del fotògraf surienc Mario Mateo, que també va ser l'autor de les imatges dels quatre cartells anteriors.

El programa Tracta'm bé va començar a Súria l'any 2015, a partir d'una idea original del Consell Comarcal del Solsonès i l'Ajuntament de Solsona. En aquests primers anys s'han portat a terme diferents activitats de sensibilització i apropament intergeneracional amb la col·laboració del comerç de la vila, dels centres escolars i dels Consells Municipals dels Infants i de la Gent Gran.

Els anteriors cartells de la campanya Tracta'm bé van estar dedicats a les Caramelles, l'horta de Súria i el comerç com a espais de cohesió i integració intergeneracional.
 
Arxivat a