L'Ajuntament de Manresa diu que treballa per evitar nous fets com el de l'agressió del Kursaal

La regidora Àngels Santolària garanteix que hi ha contacte continuat amb la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència i amb els cossos de seguretat

La regidora Àngels Santolària en una imatge d'arxiu
La regidora Àngels Santolària en una imatge d'arxiu | Pere Fontanals
Redacció
04 de juliol del 2017
Actualitzat a les 16:15h
L'Ajuntament de Manresa, a través de la regidora delegada d'Acció Social i Cooperació, ha emès un comunicat sobre l'agressió que van patir tres joves al pati del Kursaal on "lamenta profundament els fets produïts, en ple centre de la ciutat, i expressa la més enèrgica repulsa per aquest i qualsevol acte de violència". Igualment, l'Ajuntament expressa la seva "solidaritat amb les persones agredides, especialment el jove que es troba ingressat i la seva família, i desitja la seva recuperació".

Santolària explica que l'Ajuntament s'ha posat en contacte amb els responsables de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) per obtenir tota la informació, i també que seran presents a la reunió convocada per al dia 11 de juliol del Comitè de Seguiment del centre de Menors L'Estrep, a Sant Salvador de Guardiola, titularitat de la Generalitat, "per analitzar la situació amb la voluntat de trobar solucions i evitar qualsevol altre episodi d'aquesta naturalesa".

El govern municipal recorda que "els Mossos d'Esquadra, a qui correspon dur a terme la investigació, està fent la seva feina per aclarir totes les circumstàncies dels fets". L'Ajuntament de Manresa, segueix el comunicat, "està en contacte amb aquest i tots els cossos de seguretat i amb les institucions amb competències en la tutela dels menors per aclarir els fets i garantir la seguretat ciutadana".