Picapolls i Castellers de Santpedor llueixen a la trobada de Moià

Els Castellers de Santpedor carregant un 4 de 6 a Moià
Els Castellers de Santpedor carregant un 4 de 6 a Moià | Xavier Rius
Redacció
04 de juliol del 2017
Actualitzat a les 11:15h
Tot i que les previsions no eren gaire bones, la pluja va donar una treva perquè es pogués fer dissabte la diada castellera al parc Municipal e Moià amb l'actuació dels Picapolls de la Gavarresa, els Margeners de Guissona i els Castellers de Santpedor.

Després dels pilars de benvinguda, iniciaven la primera ronda els de la Gavarresa descarregant un ferm 3 de 6 amb pilar, seguit del 3 de 6 dels de Guissona i un 4 de 6 dels daurats de Santpedor, ambdos descarregats. A segona ronda els Picapolls, després de desmuntar un peu que s'havia girat una mica, descarregaven un ràpid i segur 4 de 6 amb pilar. A continuació, Margeners tambè descarregaven el 2 de 6 , després de desmuntar un primer peu, i Santpedor finalitzava la ronda descarregant un 3 de 6 amb pilar.

La tercera ronda s'iniciava amb uns 4 de 6 descarregats per Picapolls i Margeners, i finalitzava Santpedor descarregant un 3 de 6. Per acabar, a la ronda de pilars, Picapolls feia un ventall de 4, Margeners un pilar de 4 aixecat per sota, i Santpedor 2 pilars de 4.
Arxivat a