La Gala Internacional tanca un cap de setmana màgic a Manresa

El Congrés Nacional de Màgia ha finalitzat aquest diumenge amb una mostra de mags al Kursaal

Manresa ha acollit el Congreso Mágico Nacional aquest cap de setmana
Manresa ha acollit el Congreso Mágico Nacional aquest cap de setmana | Àlex Gómez Ribera
02 de juliol del 2017
Actualitzat el 03 de juliol a les 11:44h
Manresa ha acollit, per primera vegada, el Congrés Nacional de Màgia, un esdeveniment que, en cada ocasió, es fa en un lloc diferent de l'Estat Espanyol. La trobada ha reunit persones interessades en la màgia i ha celebrat diversos actes des de dijous fins aquest diumenge. Un dels actes destacats del cap de setmana ha estat la celebració, el diumenge a la tarda, de la Gran Gala Internacional al teatre Kursaal. L'acte ha estat un aparador de màgia mostrant l'actuació de diferents mags que presentaven els seus millors trucs davant del públic que ha assistit al teatre manresà. L'acte ha fet honor al caràcter internacional amb que s'ha anomenat ja que hi ha hagut presencia de mags d'arreu del món provinents de països com Corea del Sud, França, Itàlia i Sèrbia.

Noms com els francesos Chris Torrente o Jimmy Delp o la italiana Gaia, entre d'altres, s'han combinat amb el talent català de Charlie Mag. Els mags han anat presentant els seus trucs amb una cuidada posada en escena que combinava la màgia amb el vestuari, l'escenografia, la música i la il·luminació. Aquesta combinació d'elements ha jugat a favor d'uns actuants que han rebut nombrosos aplaudiments i reaccions del públic. Els set mags que han actuat han estat presentats pel prestigiós mag Norbert Ferré que ha actuat com a mestre de cerimònies amanint la gala amb un toc d'humor.

La Gran Gala Internacional ha posat punt i final al Congrés Nacional de Màgia, aquest esdeveniment ha mostrat el bon moment que viu el sector amb xifres ja que en el congrés d'enguany hi ha participat 550 congressistes que han pogut veure noms destacats de la màgia i conèixer les novetats del sector. Apart dels espectacles com la Gran Gala Internacional, el congrés ha celebrat altres actes com la Gala Inagural, el concurs de màgia, una exposició al Casino o una fira amb productes relacionats amb la màgia.