Els guanyadors del Concurs de Pintura Ràpida de Súria s'exposaran a Internet

El 50è Concurs de Pintura Ràpida Vila de Súria se celebrarà els propers 8 i 9 de juliol en el marc de la Festa Major

Redacció
29 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:03h
El web municipal i les xarxes socials de l'Ajuntament de Súria oferiran aquest mes de juliol una exposició virtual amb les obres que han guanyat el Concurs de Pintura Ràpida Vila de Súria al llarg de la història d'aquest certamen, coincidint amb la celebració de la seva 50a edició.

Aquesta exposició virtual romandrà de forma permanent al web www.suria.cat, i també es podrà veure a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i Google+. A partir de la primera setmana de juliol, cada dia es publicaran reproduccions digitals d'aquestes obres, de dilluns a divendres.

La primera edició del Concurs de Pintura Ràpida Vila de Súria va tenir lloc l'any 1968. Des d'aleshores, el certamen surienc ha estat guanyat per alguns dels pintors més destacats del Bages i d'altres comarques, deixant constància de l'evolució de les tècniques pictòriques i dels canvis en el paisatge natural, urbà i industrial de la vila.

La iniciativa vol posar a l'abast de tothom aquest important fons pictòric, que roman exposat a la Casa de la Vila i altres dependències municipals, a més de contribuir a donar més relleu públic a la 50a edició del certamen pictòric surienc.

El 50è Concurs de Pintura Ràpida Vila de Súria és organitzat per Joventuts Musicals de Súria, amb el suport de l'Ajuntament i diferents firmes comercials. Enguany, la seva celebració tindrà lloc el cap de setmana del dissabte 8 i diumenge 9 de juliol, dins del programa d'actes de la Festa Major.

L'exposició de les obres presentades a aquesta 50a edició es podrà visitar del 15 al 31 de juliol a la sala Cal Balaguer del Porxo.
Arxivat a