L'ANC demana omplir els balcons de colors per escampar el «Sí» a la independència

L'ANC demana a la ciutadania omplir els balcons de colors amb el domà del 'Sí'
L'ANC demana a la ciutadania omplir els balcons de colors amb el domà del 'Sí' | MTO
Redacció
29 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:30h
Sota el lema El canvi ets tu, aquest passat abril l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va engegar una campanya arreu del territori amb l'objectiu que la ciutadania se sumi a la construcció d'un nou país, tenint en compte els pocs mesos que falten per a celebrar el referèndum que decidirà el futur de Catalunya.

La imatge gràfica d'aquesta campanya és un "SÍ", en majúscules, afirmatiu i positiu que busca, segons els mateixos membres de l'ANC, "trobar simpaties dins i fora de les nostres fronteres". Aquest adverbi d'afirmació està col·locat dins d'una bafarada, com a símbol de "diàleg, entesa, argument, democràcia i conjunt", diuen des de l'entitat.

Amb la voluntat d'aconseguir escampar i fer visible aquesta campanya, des de l'ANC s'han dissenyat domassos de colors per a penjar als balcons. És per això que demanen a la ciutadania que en col·loquin a casa seva. Els domassos es poden trobar a la seu de l'Espai Òmnium de Manresa (carrer Sobrerroca, 38) i també aquest dissabte, 1 de juliol, en una parada que farà l'ANC a Crist Rei de sis de la tarda a vuit del vespre.

Una arrossada a Aguilar de Segarra

El proper diumenge, 9 de juliol, les ANC territorials del Bages i el Moianès han organitzat una arrossada pel Sí, que tindrà lloc al Local social d'Aguilar de Segarra. 

Les inscripcions per a participar-hi ja estan obertes (fins el 5 de juliol) i es poden formalitzar clicant aquí. L'àpat té un preu de 10 euros (8 pels infants de menys de 10 anys), que es pagarà el mateix dia de l'esdeveniment.