La PAHC ocupa l'oficina del BBVA de Crist Rei i amenaça amb quedar-s'hi a dormir

Els de la plataforma demanen la condonació del deute hipotecari pel Juanma, al qual el banc li demana 50.000 euros

Els membres de la PAHC, aquest matí, a l'oficina del BBVA de Crist Rei
Els membres de la PAHC, aquest matí, a l'oficina del BBVA de Crist Rei | Pahc
28 de juny del 2017
Actualitzat a les 16:13h
Una trentena de membres de la PAHC Bages s'han aglomerat, des de dos quarts d'onze del matí, a l'oficina del BBVA situada a Crist Rei amb l'objectiu d'aconseguir que el banc condoni al Juanma el deute hipotecari que té amb Anticipa -la gestora immobiliària que el fons Blackstone va comprar a CatalunyaCaixa- i que s'enfila als 50.000 euros. 

Els membres de la plataforma afirmen que "no marxarem d'aquí fins que no aconseguim la dació en pagament. Si cal, ens hi quedarem a dormir", tot posant de manifest que "l'únic que volem és que el BBVA deixi en pau a una família que l'única cosa que vol és viure amb dignitat". Actualment el Juanma resideix al bloc 4 de l'obra social de la PAHC, situat al carrer Sobrerroca número 12, juntament amb la seva dona embarassada i dos fills. 

A hores d'ara, el mateix Juanma està mantenint converses telefòniques amb Isidoro Carmona, gestor d'Anticipa, i l'interlocutor que tenen totes les PAH a nivell nacional. Segons afirmen fonts de la plataforma "de moment l'única solució que donen és que l'eximeixen a ell de pagar el deute, però el passen al seu avalador, que és el seu ex-sogre i que s'està a punt de jubilar".  Una proposta que, des de la PAHC, es neguen a acceptar: "nosaltres ho tenim clar, estem amb el Juanma i marxarem d'aquesta oficina amb la condonació dels 50.000 euros de deute".