Santpedor ja ha triat els seus tres millors balcons florits

Balcó Florit que ha obtingut el Flor d'Or de Santpedor
Balcó Florit que ha obtingut el Flor d'Or de Santpedor | AjStp
Redacció
27 de juny del 2017
Actualitzat a les 16:04h
Santpedor ja té els tres balcons guanyadors del concurs de balcons florits que ha organitzat l'Ajuntament per primer cop en el marc del projecte Santpedor en flor que va engegar aquesta primavera després d'adherir-se al projecte de Viles Florides de Catalunya. En total s'han inscrit en aquesta primera edició 21 balcons, dels quals la meitat eren balcons ubicats al Barri Antic del poble i que compta amb la col·laboració de Cal Pere agropecuària, Garden Ampans i Martí Agrícola.

El primer premi del concurs, la Flor d'Or, se l'ha endut Montserrat Ferrer Vila que s'empotarà un xec regal de 150 euros. El seu balcó ubicat al carrer Convent va usar flor de temporada amb un joc de colors. El segon premi, la Flor de Plata, és per un balcó al carrer Verge de Montserrat, i se l'ha endut Marta Carreras amb un xec regal de 75€ i el premi especial Flor de Santa Anna es lliura al millor balcó del Barri Antic i ha recaigut en aquesta primera edició al carrer Ample, a Eva Miralles, que obté un xec regal de 100 euros.

L'objectiu del certament és omplir de flors els balcons del poble en una nova proposta del Santpedor en Flor, un projecte que empeny l'Ajuntament de Santpedor des que el passat mes de març es va adherir al projecte de Viles Florides de Catalunya. Després de l'èxit de la primera Fira Santpedor en Flor del mes de maig, aquets mes de juny es fa aquest concurs.

El jurat que ha visitat els 21 balcons, durant la setmana passada, estava conformat per un representant de l'Ajuntament i dues professionals del món de la flor: Montse Baraldés i Montse Cambero, responsables totes dues de les instal·lacions florals de la fira del mes de maig Santpedior en flor.

El lliurament de guardons es farà dintre dels actes de la festivitat de Santa Anna.
Arxivat a