MTM porta a Els Carlins els espectacles «La Família Addams» i «Avenue Q»

L'escola d'arts escèniques de Manresa organitza una doble estrena amb versions adaptades de dos musicals

Redacció
27 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:34h
Manresa Teatre Musical (MTM) presentarà, el cap de setmana de l'1 i 2 de juliol, els muntatges La Família Addams, a càrrec del grup de joves de l'escola, i Avenue Q, de la mà del grup d'adults. Els espectacles tindran lloc al teatre dels Carlins. El dissabte a dos quarts de set de la tarda i el diumenge a les dotze del migdia s'interpretarà La Família Addams i  el diumenge a les set de la tarda, Avenue Q.


Una família terroríficament divertida

La Família Addams és una versió de la pel·lícula que porta el mateix títol que explica les aventures d'un clan gòtic, sinistre i alhora simpàtic, i del seu advocat, que pretén estafar-los. Un total de 20 alumnes del grup de joves de Manresa Teatre Musical posen en escena un guió adaptat per Sílvia Santamaria, amb cançons traduïdes per Jordi Gener. 

L'espectacle, d'una hora de durada, aproximadament, ha estat dirigit pel mateix Jordi Gener,  compta amb la direcció coreogràfica de Sònia Catot i Pablo Testa Grosbaum i la direcció vocal d'Elisabet Paulet.


Un veïnat entranyable que no renuncia a fer crítica social

A Avenue Q s'explica la vida quotidiana dels veïns d'aquest carrer humil, amb clau d'humor i un fort component de crítica social. En la versió original, conviuen actors i actrius amb els muppets de Sesame Street. La trama utilitza la ironia per parlar de temes com el racisme, l'homosexualitat, l'atur o l'èxit social.

En l'adaptació de Manresa Teatre Musical, escrita per Jordi Gener, tots els personatges són interpretats per actors però s'ha conservat el to irreverent i crític del musical de Broadway. Situa damunt l'escenari 12 persones del grup d'adults de l'escola. La direcció de l'espectacle ha anat a càrrec de Jordi Gener, amb direcció coreogràfica de Pablo Testa Grosbaum i direcció vocal d'Elisabet Paulet.

Les entrades per a tots dos espectacles són numerades i ja estan a la venda a la secretaria de l'escola (carrer del Bruc, 14 de Manresa). També es podran comprar el mateix dia de les funcions a la taquilla del teatre Els Carlins.