L'Estany ja ho té tot a punt per a celebrar la segona edició del seu particular Sketchcrawl

Tindrà lloc aquest diumenge i durarà unes quatre hores

Redacció
26 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:06h
Aquest diumenge, 2 de juliol, el Centre de Visitants de L'Estany celebrarà la segona edició del seu particular Sketchcrawl, una activitat lúdica que es practica arreu del món i que pretén que la gent que hi participi dibuixi diversos espais que, en aquest cas, estaran situats en aquest municipi del Moianès.

La proposta, que compta amb el suport del Cercle Artístic del Moianès, començarà a les deu del matí des del Centre de Visitants de L'Estany. Totes les persones que hi participin -l'activitat serà gratuïta- hauran de dur una llibreta i els estris que facin servir per pintar i dibuixar -ja siguin retoladors, aqüarel·les, cera o tintes. Amb aquests ingredients, els organitzadors de l'activitat els aniran guiant per diversos indrets del poble perquè els pintin com vulguin. No cal ser un expert en aquesta tècnica; l'únic que cal és gaudir dibuixant i observant el paisatge, tot passant un dia amb altres amants de la pintura.

El primer indret que es pintarà serà el Claustre de Santa Maria de L'Estany. Després, els organitzadors aniran guiant els participants per altres indrets del poble. És previst que la jornada acabi a les dues del migdia.

Malgrat la participació a l'activitat és gratuïta, cal formalitzar una inscripció prèvia enviant un correu a [email protected] o trucant al 93.830.30.00.