El PSC de Manresa farà balanç dels dos primers anys del mandat municipal

Redacció
23 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:53h
Felip González farà el contrabalanç de mig mandat després que ho fes Junyent
Felip González farà el contrabalanç de mig mandat després que ho fes Junyent | Àlex Gómez Ribera
El PSC de Manresa ha convocat per al proper dimarts, 27 de juny, a les 7 de la tarda un acte obert a periodistes i a la ciutadania en general per fer balanç dels dos anys de l'actual mandat de l'Ajuntament de Manresa. L'acte serà molt similar al que va protagonitzar l'alcalde, Valentí Junyent, i es durà a terme, també a la seu manresana de la Delegació a la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Començarà a les set de la tarda.

Segons que ha manifestat el cap del partit, Felip González, "no volem fer un contrabalanç, ni tampoc un antibalanç. Serà més aviat una lectura crítica i constructiva de resum dels dos darrers anys de mandat de Valentí Junyent; posant en evidència, això sí, alguns dels oblits de l'alcalde en la seva intervenció de dimecres".

La intenció del PSC, igual que va fer l'alcalde al Col·legi de Periodistes, és la de fer una exposició inicial breu de les actuacions positives i les no tan positives que ha fet l'Ajuntament; "les positives i les negatives que ha fet el Govern i les que ha fet l'oposició; perquè nosaltres no eludirem l'autocrítica", ha dit González. En acabat, el cap del PSC també se sotmetrà a les preguntes que li vulguin fer els i les professionals dels mitjans de comunicació locals.