L'Ajuntament de Súria ofereix dos cursos d'acreditació de competències en TIC

Tindran lloc el setembre i el novembre

Redacció
23 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:54h
L'Ajuntament de Súria portarà a terme, enguany, dos nous cursos intensius d'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC) en nivells bàsic i mitjà, amb l'objectiu de preparar-se per a la prova del certificat, un cop realitzada la formació.

L'ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) mitjançant una prova per ordinador. La prova és telemàtica, encara que s'ha de fer en un centre col·laborador autoritzat per la Generalitat, el qual garanteix que es fa en les condicions adequades.

Els temes principals a preparar la prova són cultura digital, us d'ordinador, navegació en el món digital i tractaments d'informació escrita gràfica i numèrica.

Cursos

Prepara't per el certificat Actic Nivell 1

Es tracta d'un curs de nivell bàsic. Les sessions es faran del 25 al 29 de setembre (dilluns a divendres) de nou del matí a dues del migdia.

Curs Actic nivell 2

Es tracta d'un curs de nivell mitjà. Les sessions es faran del 20 al 30 de novembre; dilluns i dimecres de sis de la tarda a nou de vespre, i dimarts i dijous de set de la tarda a deu de la nit.  Aquest curs s'adreça a demandants d'ocupació i persones en actiu que vulguin millorar la seva feina. Cal estar inscrit en la borsa de treball de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Súria.

Els dos cursos són subvencionat per la Diputació de Barcelona, dins del recull d'activitats dels Serveis Locals d'Ocupació 2017. Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar a l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament (planta baixa de la Casa de la Vila), entre dilluns i divendres de nou del matí a una del migdia, o bé trucar al telèfon 93.868.28.00 en horari d'atenció al públic.
Arxivat a