Càritas comença una nova etapa en la gestió de la roba signant un conveni amb Solidança

L'entitat pretén que les persones que necessitin roba la puguin escollir

Redacció
23 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:04h
La nova presidenta de Càritas Manresa, Fina Farrés, ja ho va fer palès durant l'entrevista que va mantenir amb NacióManresa, el passat 12 de juny. Va explicar que les persones usuàries del projecte Tria haurien de poder escollir la roba que volen portar. Fins ara, la gent que tenia roba per donar la portava a la parròquia de Sant Joan. Les persones que en necessitaven, també l'anaven a buscar allà.

A partir del proper dilluns, 26 de juny, però, les coses canviaran. I és que Càritas ha signat un conveni amb l'entitat social Solidança, que treballa per la inserció sociolaboral en el sector ambiental i que, a més, gestiona els contenidors taronges de Roba amiga, que impulsa la recollida selectiva i el reciclatge de roba creant llocs de treball a persones en risc d'exclusió social. Amb l'objectiu d'ampliar la recollida de roba, les dues entitats col·locaran dos nous contenidors identificats amb el logotip de Càritas que estaran situats a la plaça Hospital i al carrer Santa Llúcia.

Mentre aquests dos contenidors no estiguin disponibles als espais indicats, Càritas centralitzarà la recollida de roba en desús al local que té al carrer Joc de la Pilota nº 6. Estarà obert els dilluns, dimecres i divendres de nou del matí a una del migdia i la roba s'haurà d'entregar dintre de bosses de plàstic tancades.