El CT Manresa, campió absolut de la Primera divisió de la Lliga Catalana de clubs

L'equip manresà va imposar-se a la final al CT Lleida per 3-1

Redacció
23 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:50h
L'equip del CT Manresa que s'ha proclamat campió de la Lliga catalana
L'equip del CT Manresa que s'ha proclamat campió de la Lliga catalana | CTM
El primer equip del CT Manresa va imposar-se davant al CT Lleida per 3 a 1 a la final de la Primera divisió de la Lliga de Clubs que organitza la Federació Catalana de Tennis, i que va disputar-se a Cornellà.

És la primera vegada que el club manresà assoleix aquest títol d'ençà que fa dos anys que es va iniciar aquesta nova modalitat de competició amb la que s'unifiquen totes les lligues comarcals que existien antigament.

Tots els partits guanyats pel club manresà varen finalitzar amb la disputa, només, de dos sets, una mostra del domini del CT Manresa, excepte l'únic partit que va perdre i que fou a tres sets amb un ajustat tie-break final, que va caure a favor dels lleidatans.

Els tennistes que van jugar la final foren Jordi Puig, Marc Monclús, Marc Vargas, i Pol Vaquero, i va exercir de capità el monitor Carles Priego. També van acompanyar l'equip, la resta de jugadors: Marcos Borderías, Carlos Borderías, Cristòfol Fontanet, i Maiol Valentí. Tots ells formats a l'Escola de Tennis del club bagenc.

El camí fins assolir aquest primer títol de lliga, va començar encapçalant la fase de lliga durant tota aquesta temporada, fet que va permetre passar a la fase final com a caps de sèrie. Als octaus de final van guanyar al CT Cabrils per 4 a 0. Als quarts de final derrotaren al CT Tortosa també amb un 4 a 0, i en semi-finals van imposar-se a l'Athletic de Terrassa per 3 a 2.

Assolint aquest nou títol, el club manresà consolida la bona trajectòria que va endegar-se l'any passat quan es va proclamar campió d'Espanya per equips absoluts en divisió de bronze.