El Barlins Teatreria proposa microteatre dijous i pop-rock dissabte

Redacció
21 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:31h
Tripleclic tocarà dissabte al Barlins Teatreria
Tripleclic tocarà dissabte al Barlins Teatreria | P. Manubens Bertran
Barlins Teatreria, el cafè dels Carlins enceta la setmana dijous amb el microteatre L'informer, del que s'oferiran tres sessions, a les 8, 2/4 de 9 i les 9 del vespre, amb les entrades a 4 euros. Cal fer reserves a [email protected]. L'escena del Barlins Teatreria continuarà dissabte a les 11 de la nit amb el pop-rock acústic de Tripleclic, amb la cantant manresana Isa Collado. Aquest concert s'oferirà amb la fórmula de taquilla inversa.

Sinopsi de L'informer

La Mon i la Sita, velles amigues, fa molts anys que no es veuen fins que l'atzar – o la sort! – les uneix de nou al despatx del director. Resulta que la filla de la Mon i la filla de la Sita van al mateix institut. I alguna cosa ha passat que el director vol parlar amb elles. Es veu que l'últim crit al món online és una cosa que es diu Informer. Es tracta d'una pàgina a les xarxes socials on els nanos poden penjar missatges anònims sobre els seus companys. I resulta que les seves filles hi tenen alguna cosa a veure... Seran blanc de la burla dels companys? Seran les instigadores de cyberbullying? La Mon i la Sita hauran de retrobar un passat deixat enrere i descobrir que les seves filles han sigut molt més valentes del que elles mai van ser en una embolicada comèdia sobre hipocresia, valentia i segones oportunitats.

Tripleclic

És un grup de pop rock en format acústic, guitarra, contrabaix i veu, que juga amb el so acústic i el llenguatge de la improvisació. Fan versions dels vuitanta i noranta en un format intimista i minimalista. Actualment estan presentant els primers temes seus, un projecte molt personal que es diu Müüs.