La Festa Major Infantil omple Sant Joan de Vilatorrada d'alegria i il·lusió

Centenars de famílies van gaudir des de divendres i al llarg de tot el cap de setmana d'una nova i exitosa edició d'aquesta festivitat

La Festa Major Infantil Sant Joan City va repetir èxit
La Festa Major Infantil Sant Joan City va repetir èxit | AjSJV
Redacció
19 de juny del 2017
Actualitzat a les 19:05h
Sant Joan de Vilatorrada va recuperant poc a poc la normalitat després de tres intensos dies d'activitat. Amb la Festa Major esperant a la volta de la cantonada, aquest cap de setmana el municipi va començar a escalfar motors de cara a la cita més important de l'any a la vila amb la celebració de la Festa Major Infantil Sant Joan City 2017. 

La festivitat va esdevenir, un any més, tot un èxit, i centenars de famílies santjoanenques –també vingudes d'arreu de la comarca i del territori català- van participar des de divendres 16 a diumenge 18 de juny de múltiples activitats lúdiques dirigides a un públic familiar i que van permetre als més menuts gaudir d'una de les festivitats locals més especials i originals de tot l'any. 

Jordi Pesarrodona, regidor de Cultura, assegura que "és una alegria i un orgull veure com els nostres fills i filles ja s'impliquen des de ben menuts en les tradicions del poble i com el municipi es va donant a conèixer arreu a través de propostes tan il·lusionants com aquesta". En aquest sentit, Pesarrodona afirma que "veure'ls gaudir i passar-s'ho tan i tan bé és la millor mostra que les coses s'estan fent bé i que la Festa Major Infantil creix i es consolida any rere any". 

L'activitat va començar divendres 16 de juny amb una cercavila de colors; i a partir d'aquí, al llarg dels tres dies, van seguir propostes com una pluja de confeti, un sopar a la fresca, ball disco, una remullada i ensabonada amb piscina de xocolata inclosa, la 29a edició del Correfoc Infantil, tallers, espectacles, una tómbola o un vermut. 

Enguany, a més, com una de les principals novetats, la Regidoria de Salut va aprofitar la Festa Major Infantil Sant Joan City per donar a conèixer entre els veïns i veïnes el Pla de Salut Municipal 2016-2020. En aquest sentit, la programació de la festivitat també va incloure tallers, decoració i missatges amb l'objectiu de presentar el Pla i fomentar i promoure els hàbits saludables entre les famílies.