El Club Tir Precisió, campió de Catalunya i Espanya en diverses disciplines

La tirada dels Campionat d'Espanya va tenir lloc a Barcelona
La tirada dels Campionat d'Espanya va tenir lloc a Barcelona | CTP
Redacció
19 de juny del 2017
Actualitzat a les 17:17h
El Club Tir Precisió de Manresa va completar un molt bon cap de setmana en la seva participació en el Campionat d'Espanya de BR-50 i BR-50 Aire, i en el Campionat de Catalunya de Joves Promeses en l'especialitat de carrabina en aire comprimit. El club manresà es va proclamar campió d'Espanya en BR-25 Aire Varmint lleuger.

Dissabte es va disputar al Club de Tir Esportiu de Barcelona el campionat espanyol organitzat per la Federació Espanyola de Tir Olímpic, on el club manresà i els seus tiradors van aconseguir diverses primeres posicions i altres posicions de mèrit.

En BR-50 Varmint pesat, Mercè Mas va quedar 3a, Josep Perarnau, 5è, i Josep Antoni Garcia, 12è. Aquests resultats van permetre quedar segons en la classificació per clubs, i que per federacions territorials, Catalunya quedés primera, amb la participació dels manresans Josep Perarnau i Antoni Gené.

En BR-50 Varmint lleuger, Santi Sagués va quedar 8è. En BR-25 Aire Varmint pesat, Joaquim Delisau va quedar 5è, Santi Sagués, 8è, i Olga Puig, 18a. Aquests resultats van situar el Club Tir Precisió en la segona posició de la classificació per clubs. Finalment, en BR-25 Aire Varmint lleuger, Antoni Gené va aconseguir el campionat, mentre que Àngel Parrilla va ser 8è, i Joan Monells, 11è. Per clubs, el Club Tir Precisió es va proclamar campió d'Espanya, i per federacions, la catalana també es va endur el premi màxim, amb la participació del manresà Antoni Gené.

Campionat de Catalunya

L'endemà diumenge, el camp de Tir Olímpic de Mollet de Vallès va acollir el Campionat de Catalunya de Joves Promeses en la modalitat de carrabina aire comprimit, organitzat per la Federació Catalana de Tir Olímpic.

El la categoria infantil masculí, Ian Puig va finalitzar 3r, Àlex Tello, 4t, i Enric Serra, 5è. En infantil femení, Anna Marimon es va proclamar subcampiona de Catalunya. En cadet femení, Esther Abizanda es va proclamar campiona de Catalunya. I, finalment, en categoria juvenil masculí, Oriol Martínez va quedar subcampió de Catalunya.