El concurs de balcons del programa «Santpedor en Flor» compta amb 21 inscrits

Imatge d'un dels balcons participants en el concurs
Imatge d'un dels balcons participants en el concurs | AjS
Redacció
19 de juny del 2017
Actualitzat a les 15:00h
Fins a 21 balcons s'han inscrit en el primer concurs de balcons florits que organitza l'Ajuntament de Santpedor en el marc del programa Santpedor en Flor que es va engegar aquesta primavera. Durant aquesta setmana el jurat del concurs visitarà cadascun dels balcons inscrits en una iniciativa que busca la implicació dels veïns amb el guarniments dels balcons amb plantes naturals.

Els veïns adherits a la iniciativa tenen un distintiu que hauran de penjar en un lloc visible i tenen també descomptes en els establiments col·laboradors: Cal Pere agropecuària, Garden Ampans i Martí Agrícola.

Entre les bases del concurs hi ha la necessitat que les plantes siguin visibles a l'exterior i perfectament fixades per evitar qualsevol accident. Es valorarà l'ús de la flor, l'harmonia, el color, l'originalitat, el disseny i la varietat de les espècies.

El jurat decidirà qui s'endú el primer premi, la flor d'or i el segon premi la flor de plata. El premi al millor balcó del barri antic serà la flor de Santa Anna. Precisament el lliurament de guardons es farà dintre dels actes de la festivitat de Santa Anna.
Arxivat a