Sant Fruitós instal·la uns contenidors per a la recollida de petits residus

Sant Fruitós comptarà amb sis minideixalleries
Sant Fruitós comptarà amb sis minideixalleries | AjSFB
Redacció
19 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:37h
L'Ajuntament de Sant Fruitós ha iniciat la instal·lació de sis minideixalleries al municipi, dues al nucli i la resta a les quatre urbanitzacions. Es tracta del primer municipi de la comarca en fer ús d'aquest tipus de contenidors. 

Aquesta instal·lació permet recollir i emmagatzemar de manera selectiva set productes en dipòsits independents i facilita que els usuaris no hagin de desplaçar-se a la Deixalleria Municipal.

En aquests contenidors hi ha dos dipòsits per a piles, que poden acollir piles convencionals, alcalines, de botó i bateries de mòbils; un per a cd i dvd; un per a cartutxos d'impressora; un per a bombetes de baix consum; un per a bombetes convencionals i halògenes, i, finalment, un destinat a la recollida d'aparells elèctrics i electrònics de petit format com telèfons mòbils o càmeres compactes.

Aquestes minideixalleries es troben situades a les principals vies de pas tant del nucli com de les urbanitzacions. Concretament se n'han col·locat dues al nucli urbà: una a la cantonada entre els carrers Carles Buïgas i Sallent i l'altra davant del Pavelló Municipal d'esports. A Torroella de Baix s'ha ubicat a la zona del parc infantil i a La Rosaleda a l'entrada a la urbanització. Durant les properes setmanes s'instal·laran les dues que falten, una a Les Brucardes i l'altra a Pineda de Bages.