El foc i la música seran els protagonistes de la Nit de Sant Joan a Súria

Des de l'Ajuntament també es vol potenciar el sopar popular de revetlla

Redacció
19 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:06h
Súria celebrarà la Nit de Sant Joan amb el tradicional protagonisme del foc i de la música, al voltant del simbolisme de la Flama del Canigó. El programa d'enguany vol reforçar el sopar popular de revetlla, que tindrà lloc a dos quarts de deu del vespre a la plaça de Sant Joan. 

La celebració de la Festa Nacional dels Països Catalans començarà pels volts de dos quarts de set de la tarda com a hora prevista d'arribada de la Flama del Canigó, que serà portada des de Manresa per esportistes de la vila. Com en els darrers anys, els portadors de la Flama faran un recorregut pel centre urbà abans d'arribar a la Casa de la Vila, on serà encès un peveter.

A dos quarts de nou es llegirà el manifest al davant de la Casa de la Vila. Posteriorment s'hi farà la dansa dels Capgrossos que simbolitzen els quatre elements de la natura. També hi actuaran els geganters i grallers del Gorg de l'Olla, la colla castellera Salats, el Tro Gros amb el ball de cascavells, i interpretacions musicals d'alumnes de l'Escola Municipal de Música, amb la col·laboració de músics suriencs.

A continuació hi haurà una cercavila de la Xaranga de l'Escola Municipal de Música i altres músics suriencs entre la Casa de la Vila i la plaça de Sant Joan.

En el sopar popular de revetlla s'oferirà un menú de mongetes amb botifarra blanca, xoriço i cansalada; pa torrat, postres, coca, aigua, vi i cava. El preu serà de 10 euros. Els tiquets es poden adquirir anticipadament en els establiments Cansaladeria Cal Vila, Dos26 de Maria Jové i Rubik Espai Fitness.

Un cop acabat l'àpat, a les onze de la nit, començarà el concert de revetlla amb els grups Trifàsics, Séptimo A i DJ Alexander Main.
Arxivat a