La Confraria proposa un tast de vins amb DO Terra Alta

Tindrà lloc el dijous 29 de juny i es durà a terme en el marc d'un sopar al restaurant Sibar de Manresa

Redacció
19 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:00h
La Confraria de Vins del Bages ha organitzat, per al proper dijous 29 de juny, un tast dels productes d'Altavins, un petit celler que forma part de la D.O. Terra Alta, que produeix vins distingits pel seu cos i per l'essència de les seves varietats tradicionals.

Els vins que es tastaran seran Almodí Petit Blanc 2016; Ilercavonia 2016; Almodí Petit Negre 2016; Tempus 2014, i un vi dolç natural de garnatxa blanca.

Tot això serà en el marc d'un sopar que tindrà lloc al restaurant Sibar de Manresa, i que consistirà en uns aperitius amb brandada de bacallà, foie i salmó marinat; uns primers de salmorejo amb sashimi de tonyina i amanida de carpaccio de bou amb pernil i foie; uns segons a escollir entre espatlla de conill confitada, cansalada ral a confitada baixa temperatura o entrama de vedella ecològica a la brasa, i unes postres de pinya confitada amb anís estrellat i gelat de coco.

El preu de l'àpat i el tast serà de 45 euros (30 pels socis de la Confraria). Els tiquets es poden adquirir fins el dilluns 26 de juny clicant aquí. Les places són limitades.