Endavant empapera i «tapia» diverses oficines del BBVA a Manresa

Oficina del BBVA a Crist Rei, amb cartells i blocs a l'entrada
Oficina del BBVA a Crist Rei, amb cartells i blocs a l'entrada | Endavant
Redacció
17 de juny del 2017
Actualitzat a les 19:47h
Endavant (OSAN) ha portat a terme al Bages diverses accions d'abast nacional contra el BBVA i CatalunyaCaixa a qui consideren "responsable d'impedir el dret a l'habitatge per a les classes populars". Arreu dels Països Catalans, l'entitat política ha enganxat 90 paperògrafs amb el lema 'Jutgem-los i condemnem-los', i una vintena de portes han estat tapiades.

Endavant proposa les següents mesures de possible aplicació immediata per abaratir el cost de l'habitatge de possible aplicació immediata: expropiació sense compensació dels habitatges en mans dels bancs; creació d'un parc públic d'habitatge socialista; limitació dels preus de lloguer; augment de la durada dels contractes de lloguer; ni un desnonament més; reducció dràstica dels allotjaments turístics i taxa turística important.

L'acció s'ha fet en el marc de la campanya Sobiranies, Drets i Autodeterminació, i s'ha portat a terme, apart del Bages, a l'Horta, el Barcelonès, la Plana, el Segrià, el Maresme, el Gironès, el Baix Llobregat, la Safor, Osona, el Ripollès, l'Alacantí, el Tarragonès, el Penedès, el Vallès Oriental, l'Anoia i el Vallès Occidental.