El Cd'E Manresa presenta el patrocini esportiu de Hummel

Diversos jugadors i jugadores del Cd'E Manresa amb les diferents equipacions
Diversos jugadors i jugadores del Cd'E Manresa amb les diferents equipacions | CdEM
Redacció
17 de juny del 2017
Actualitzat a les 16:50h
Aquest divendres, el restaurant Match Point del Club Tennis Manresa, s'ha presentat la marca Hummel com a nou patrocinador esportiu del Cd'E Manresa. Amb la presència del president del club, José Luís Correa, i la pràctica totalitat dels membres de la junta directiva, s'ha presentat part de les noves indumentàries, pels diferents equips de cara a la propera temporada.

Del primer equip, Sergi i Moha, els cadets Pablo i Marc, les cadets - infantils femení, Laura i Júlia, les de porter i entrenadors, el benjamí Marc i el prebenjamí Moha, i Pablo han presentat la primera equipació, la suplent, la tercera, la de porter, la d'entrenador i la de passeig.

Hummel és una empresa de roba esportiva fundada el 1923 a Hamburg (Alemanya), amb seu principal a Dinamarca. Produeix roba esportiva de futbol, futbol sala, handbol, bàsquet, futbol australià i voleibol. També produeix sabates esportives de futbol i handbol.

Des de l'any passat torna a ser patrocinador de la selecció danesa de futbol. A l'Estat vesteix entre d'altres, al Deportivo Alavés (LFP) i clubs de segona A i B, com Real Valladolid, CD Tenerife, Gimnàstic Tarragona, CD Lugo, Albacete Balompié, UE Llagostera, Racing Santander o Real Murcia. En bàsquet destaca el Baskonia (ACB) i en futbol sala l'Inter Movistar.