La manresana Mútuacat guanya el premi ACCID-Òmnium en defensa del català

Es tracta d'un reconeixement que els dos ens atorguen a entitats i/o a docents o investigadors que hagin potenciat l'ús de la llengua catalana

Ricard Macià i Leo Martínez rebent el premi ACCID-Òmnium de la mà de Pere Carles Subirà
Ricard Macià i Leo Martínez rebent el premi ACCID-Òmnium de la mà de Pere Carles Subirà | Mútuacat
Redacció
16 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:06h
La manresana Mútuacat ha rebut, aquesta passada nit, el premi ACCID-Òmnium per ser considerada l'entitat que més es distingeix en la potenciació de l'ús del català en l'àmbit empresarial. Segons els dos ens creadors del guardó (l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció i Òmnium Cultural) aquesta mútua sense ànim de lucre creada a la capital del Bages l'any 1969 és mereixedor del premi "per l'esforç realitzat a l'hora d'adaptar o bé potenciar l'ús del català en tots els àmbits de la seva gestió, o en els seus productes finals, així com també per la rigorositat en els seus comptes i la seva transparència financera".

El guardó va entregar-se en un acte que va tenir lloc a les instal·lacions de l'IESE Bussiness School de Barcelona en el marc del VII Congrés de l'ACCID. El lliurament va anar a càrrec de Pere Carles Subirà, tresorer d'Òmnium Cultural, que va entregar el premi al director general de Mútuacat, Ricard Macià, i al director de màrqueting de l'entitat, Leo Martínez.
Mútuacat rep aquest reconeixement un any després d'obtenir el Premi Pime a la qualitat lingüística en el món empresarial, atorgat per PIMEC i la Generalitat de Catalunya i que distingeix la millor empresa que aposta i utilitza la llengua catalana com a eina d'integració i d'innovació a l'empresa.

Amb aquests dos guardons l'entitat es reafirma com a representant i defensora de la llengua catalana en el món social, empresarial i assegurador.