El Club Tennis Manresa arriba a la final absoluta de la Lliga Catalana

El primer equip del CT Manresa, preparat per a disputar la final de la Lliga Catalana
El primer equip del CT Manresa, preparat per a disputar la final de la Lliga Catalana | CT Manresa
Redacció
16 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:42h
El Club Tennis Manresa, de la mà dels seus jugadors Marcos Borderías, Carlos Borderías, Jordi Puig, Marc Monclús, Marc Vargas i Pol Vaquero, s'ha classificat per a disputar la final de la Lliga Catalana de Tennis, una competició que des de fa dos anys unifica tota les lligues comarcals que fins ara organitzava la Federació Catalana de Tennis.

Després d'haver vençut al CT Cabrils en els vuitens de final (4-0); el CT Tortosa en els quarts (4-0), i el Tennis Atlètic Terrassa en la semifinal (3-2), aquest dissabte, 17 de juny, els manresans es veuran les cares amb l'altre equip finalista, el CT Lleida, en un duel que tindrà lloc a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis situades a Cornellà de Llobregat, i que començarà a tres quarts de cinc de la tarda.

La fita d'arribar a la final consolida la bona trajectòria del club manresà, que l'any passat es va proclamar campió d'Espanya per equips absoluts en divisió de bronze.

Degut als bons resultats obtinguts darrerament, el primer equip del club és un dels candidats a millor equip esportiu de Manresa per a la propera Nit de l'Esportista, que se celebrarà el dimecres 28 de juny.