Comença l'enderroc de la finca de la carretera de Vic on hi havia un bar als baixos

Els treballs duraran un mes i han obligat a traslladar uns metres la parada de bus que provisionalment s'havia instal·lat just davant mentre durin les obres de la plaça de la Bonavista

L'edifici, amb la bastida de protecció, a punt de ser enderrocat
L'edifici, amb la bastida de protecció, a punt de ser enderrocat | AjM
Redacció
16 de juny del 2017
Actualitzat a les 0:58h
La Unitat de Rehabilitació de l'Ajuntament de Manresa comunica que aquest divendres, 16 de juny, s'iniciaran els treballs subsidiaris d'enderroc de l'edifici número 97 de la carretera de Vic. Amb motiu d'aquest treball ja s'ha instal·lat una bastida de protecció. Es tracta de la finca de la qual una part de la coberta es va esfondrar el dia 8 de juny passat, que tenia un bar en actiu als baixos i que tècnics municipals van determinar que s'havia d'enderrocar de manera emergent. Només estava ocupada la planta baixa, amb un bar que va ser desallotjat. L'enderroc va a càrrec del propietari, després que l'Ajuntament li donés un termini de cinc dies hàbils per a l'inici dels treballs.

A causa d'aquestes obres d'enderroc, es traslladarà uns metres la parada de transport públic de viatgers Bonavista (senyalització i andanes), que es va ubicar provisionalment, amb motiu dels treballs d'urbanització de la plaça Bonavista, just davant de la finca afectada. La nova ubicació serà a només uns metres, concretament al número 93 de la mateixa carretera de Vic.